Gevelbekleding

 

GEVELBEKLEDING
Hout is een natuurlijke en duurzame materie die zich uitstekend leent voor het bekleden van een bestaande of nieuwbouwwoning. Niets is zo uitnodigend als de natuurlijke schoonheid en warmte van hout. Of het nu voor een authentieke of strakke look is, hout geeft uw woning de architecturale uitstraling die het verdient. Daarbij dient hout ook als uitstekende isolator.
Onze collectie bestaat uit verschillende profielen, variërend van rustieke tot moderne gevelbekleding in zowel horizontale als verticale uitvoering. Bij gevelbekleding is niet alleen het uitzicht, maar ook de weersbestendigheid, duurzaamheid en vormstabiliteit van uiterst belang. Hout voldoet uitstekend aan deze criteria en bovendien zijn de houtsoorten in ons assortiment ook gebruiks- en onderhoudsvriendelijk.
Wij bieden ook de strakke aluminium gevelprofielen van Alinel® aan.
Hebt u een project?
Onze tekenaars helpen u graag verder. Zij maken een analyse van wat er dient te gebeuren (enkel/dubbel kader, afwerking ramen en deuren, isolatie) en stellen een gratis gedetailleerde offerte op voor het volledige project.

Graag meer info?